Dec 26, 2012

Inge en Bob in Tunesië - 18+


Het derde in het rijtje.
Een geile vakantie met verschillende combinaties, met z'n 2, met z'n 3, met z'n 4, hetero, bi, anaal, alles kan en niets moet.

Prettige vakantie ;o)



Inge en Bob in Tunesië.

Inge en Bob vertrokken met z’n tweetjes naar Tunesië voor twee weken welverdiende vakantie. Ze hadden hard gewerkt en waren dan ook blij om lekker lui op het strand te kunnen gaan liggen, genietend van de warme zon en de attenties van de Tunesiërs. Daar was Inge zeker van. Het was niet de eerste keer dat ze in exotische landen werd verleid door exotische mannen. Bob vond dat prima, want hij was de eerste die te vinden was voor een triootje. Of om gewoon te kijken hoe zijn vriendin het met een ander deed. Dat vond hij heel opwindend. En Inge vond het ook leuk. Het was geen bedriegen, want Bob zat er gewoon bij, te kijken en te genieten van het schouwspel. Soms kwam hij erbij en deden ze het met drie, soms bleef hij afzijdig en rukte hij zichzelf af, en soms wachtte hij gewoon tot ze klaar waren om dan zelf bij haar te komen en met haar de liefde te bedrijven. Op zo’n moment vrijden ze niet, maar bedreven ze intens de liefde. En dat was het leukste van het hele gebeuren. Dat ze elkaar vrij lieten in al wat ze deden, want soms deed ze het ook met een andere vrouw en dan kwam Bob altijd aan zijn trekken.
Ze keek ernaar uit om hier een jongen te ontmoeten, want ze had al van vriendinnen gehoord dat ze er hier wel heel bedreven in waren.

De eerste dag namen ze uitgebreid de tijd om te relaxen, koffers uitpakken en de kamer naar hun zin inrichten, met eigen lakens en wat fantasietjes die ze altijd meepakten. Zo waren ze meer op hun gemak en konden ze zich beter op elkaar concentreren. Trouwens ze waren met vakantie op hotel en lagen niet in een ziekenhuis ergens weg te kwijnen. Dus die witte lakens vlogen de eerste minuut al van de bedden, ze schoven de bedden tegen mekaar en trokken één laken over beide matrassen. Zo konden ze lekker dicht bij mekaar liggen. Vervolgens gingen  ze naar het ontspanningscentrum voor een sauna en een stevige massage. Op die manier begonnen ze volledig relaxed aan hun eigenlijke vakantie. ’s Avonds een lekker diner in één van de restaurants van het hotel, en dan vroeg tussen de lakens duiken en van elkaar genieten.

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt gingen ze samen aan het zwembad liggen, het was nog vroeg, maar de zon straalde al in een smetloze blauwe hemel en de temperatuur steeg met de minuut. Inge bleef lui liggen zonnen en Bob ging wat zwemmen om verkoeling te vinden.
Rond de middag namen ze een lichte maaltijd in de zonnebar bij het zwembad en daarna gingen ze wat in zee zwemmen. Op het strand mocht iedereen komen, dus hier zouden ze wel een lokale jongen ontmoeten die interesse had in Inge. Het zeewater was heerlijk warm en Inge en Bob bleven lange tijd zwemmen en plonzen. Maar na een tijdje hield Inge het voor bekeken en ging ze op het strand liggen zonnen. Bob bleef in het water en hield vanop een afstand alles in de gaten. Inge lag nog geen kwartier op haar handdoek als ze al benaderd werd. Het leek een nogal tengere jongen te zijn maar toch wel gespierd. Niet te onderschatten dus. Heerlijk bruin gebakken door het dagenlang in de zon lopen. Bob wist dat Inge een zwak had voor gezonbruinde mannen, daarom had hij ook een abonnement lopen bij hun zonnebank centrum. Hij wou er altijd optimaal uitzien voor zijn Inge.
De jongeman ging naast haar in het zand zitten en begon haar rug in te wrijven met zonnebrandolie. De klassieke aanpak dus, concludeerde Bob. Geen opdringerig ventje zoals hij eens een Italiaan had geweten. Die had hij hardhandig moeten aanpakken. Maar dit leek een onschuldige poging van een jonge gast die nog niet zo heel veel ervaring had. Maar aan de andere kant, kon die jonge gast hier bijna om de twee weken een nieuw liefje opscharrelen, meer hadden ze hier toch niet te doen in de zomer.

Hij zag hoe Inge zich op haar rug draaide en haar nieuwe kennis vroeg ook hier wat zonnecrème aan te brengen. De jongen aarzelde geen moment, en leek meer tijd te besteden in de buurt van Inge’s borsten. Inge steunde op haar ellebogen en gooide haar hoofd achterover onder zijn aanrakingen. Bob wist dat dit gespeeld was om de jongen binnen te halen, en liet alles op zijn beloop. Als het verliep zoals hij verwachtte zou hij een heerlijke avond tegemoet gaan. Hij besloot ook uit het water te komen en legde zich op zijn handdoek op amper een paar meter van waar Inge lag. Hij hoorde hen praten en ving de naam van de jongen op, hij heette blijkbaar Fathi. Inge vroeg hem of hij wel eens op klaarlichte dag met een vrouw was meegegaan naar haar hotelkamer, maar dat had hij nog nooit gedurfd. Bob was wel blij te horen dat Fathi bevestigde dat hij altijd veilig vrijde. Dan hoefden zij nu geen extra maatregelen te treffen. Ze praatten nog wat door en Bob voelde zich opgewonden in de plaats van Fathi. Hij kon zich inbeelden dat de jonge man nu onderhand wel héél veel zin had om met Inge te vrijen. Toen Inge opstond en haar handdoek nam, deed Bob hetzelfde. Hij volgde hen, maar toen Inge in de richting van het hotel liep, wou Fathi niet volgen. Hij was bang dat ze hem weer zouden buiten wippen. Inge vroeg hem kalm te blijven en gewoon te doen alsof hij daar hoorde. Bob volgde op een paar passen en kon ter hulp komen indien nodig.

Zonder enig probleem liepen ze door de gang tot aan de liften. Inge was zo slim geweest de zij-ingang te nemen, daar was minder personeel aanwezig. Bob stapte samen met hen in de lift en met z’n drie gingen ze naar boven. Fathi had niks in de gaten tot hij merkte dat die man hen volgde tot aan de kamer. Even nog dacht hij dat die misschien een kamer verder op de gang had, maar wanneer Inge voorbij de deur stopte en Bob die openmaakte, stapte hij angstig achteruit. Inge hield zijn arm vast en Bob bleef bij de deur staan. Inge stelde Bob voor als haar vriendje, en legde aan Fathi uit dat Bob graag naar haar keek terwijl ze met een andere man naar bed ging. Ze legde haar hand op zijn penis en masseerde die door zijn broek heen. Ze vroeg hem of hij geen zin meer had om met haar te vrijen, en kreeg hem na een paar minuten toch mee de kamer in.
Onwennig stond hij daar, terwijl Inge op het bed ging liggen en Bob een stoel nam en in de verste hoek van de kamer ging zitten. Inge lag op het bed voor hem, naakt op haar bikini na, met de benen een beetje gespreid. Ze merkte dat Fathi niet goed wist wat er nu van hem werd verwacht, en ze ging op het voeteneind van het bed zitten, vlakbij Fathi. Ze legde haar hand op zijn heup en trok hem zachtjes tot bij haar, ze deed zijn broek open en haalde zijn penis tevoorschijn. Ze nam hem stevig vast, stak hem zonder aarzelen in haar mond en begon hem te pijpen. Fathi liet zich doen maar hield Bob in het oog. Hij was er echt niet gerust in. Maar Bob bleef rustig zitten en keek aandachtig toe hoe Inge die jongen vlugger en vlugger begon te pijpen. Wat kon die vrouw toch fantastisch pijpen! Nou ja, ze deed alles heel goed, hij had nog nooit zo iemand gekend, want hij kon vragen wat hij wou, Inge deed het met plezier. Na een poosje ging Fathi helemaal op in de bewegingen van Inge en vergat hij Bob. Hij stopte haar, omdat hij bang was nu al klaar te komen en duwde haar stilletjes achteruit. Hij ging op zijn knieën zitten en deed haar bikinibroekje uit. Hij spreidde haar benen en begon haar te beffen. Hij voelde haar reactie, en likte haar vagina, eerst rond het gaatje, dan er vanbinnen in. Dan stak hij voorzichtig een vinger in haar lichaam. Ze vond het heerlijk en hij likte haar clit terwijl hij met zijn vinger in haar vagina speelde. Ze vroeg hem bij haar binnen te komen en gedwee deed hij wat er ze hem vroeg. Hij bracht zijn penis met veel delicatesse bij haar naar binnen en neukte haar tot ze klaarkwam. Ze hield hem vast, zodat hij niet van haar kan wegkruipen en nam even de tijd om op adem te komen, want die jongen kon er wat van. Ze keek hem aan en vroeg of hij haar anaal wou nemen ook, maar zijn reactie was niet bemoedigend. Hij had het blijkbaar nog nooit gedaan, wat Inge verwonderlijk vond voor iemand die de hele zomer van vrouw naar vrouw fladderde. Had nog niemand hem gevraagd om anaal te vrijen?

Bob deed haar teken en toen ze hem aankeek zag ze zijn stijve penis uit zijn broek steken. Ze knikte en vroeg Fathi om van haar af te gaan. Toen hij opstond en Bob naast zich zag staan met een stijve penis, wou hij weglopen, maar Bob hield hem vast en zei hem in de stoel te gaan zitten en te kijken hoe hij het deed. Hij zou hem tonen hoe je een vrouw anaal bevredigt. Als Fathi het wou kon hij het nadien zelf ook eens proberen. Aarzelend ging Fathi in de stoel zitten, terwijl Inge zich op haar buik draaide, maar op de rand van het bed bleef liggen. Bob ging op zijn knieën achter haar zitten, wreef wat van haar vocht naar haar anus en werkte met weinig moeite zijn penis bij haar naar binnen. Hij deed het rustig, zonder schokken. Zo kon Inge zich aan hem aanpassen terwijl hij verder en verder binnendrong. Toen hij eenmaal binnen was, begon hij haar te neuken. Eerst voorzichtig om goed aan Fathi te tonen hoe het moest, en dan sneller, tot hij voelde dat ze anaal klaarkwam. Hij trok zich terug en vroeg Fathi of hij het ook eens wou proberen. De jongen was ondertussen nog harder geworden dan voordien en hij wilde het inderdaad wel eens proberen.
Maar Bob wilde meer dan alleen kijken. Hij ging op zijn rug liggen, en Inge kwam boven op hem zitten, zijn penis in haar vagina, en ze vrijde wat met hem. Terwijl ze dat deed bleef ze Fathi aankijken. Ze zei hem dat hij zometeen in haar aars mocht komen, boven op hen tweeën. Wanneer ze Bob helemaal in zich voelde, ging ze voorover liggen op hem en nodigde ze Fathi uit om haar anaal te nemen. Fathi aarzelde wat, maar klom toch op het bed en penetreerde haar voorzichtig langs achteren. Eens beide mannen bij haar naar binnen waren bewogen ze gelijk. Bob voelde de spanning van Inge’s vagina rond zijn penis, maar ook de wrijving van Fathi’s penis door de huid heen en dat bracht hem al gauw tot een climax. Fathi voelde de spanning van Inge’s aars rond zijn penis, de wrijving van Bobs penis en de samentrekkingen  van beiden toen ze bijna simultaan klaarkwamen. Ook Inge had vrij snel een orgasme doordat de twee mannen haar gelijktijdig neukten. Fathi wist dat hij ook bijna klaar was en wilde zich terugtrekken, maar Inge hield hem tegen en vroeg hem in haar te blijven. Fathi probeerde zich in te houden, maar toen Inge anaal klaarkwam en haar anus zich rond zijn penis spande kon hij zich niet meer bedwingen en kwam hij in haar klaar.
Hij trok zich weg en wilde zich uit de voeten maken, maar Inge rolde snel van Bob af en die hield Fathi bij de deur tegen. Hij loodste hem in de badkamer, waar ze een hele tijd zaten te praten, van man tot man.
Inge hoorde water lopen en ze vermoedde dat Fathi zich verfriste. Even later kwamen beide mannen uit de badkamer en Fathi nam afscheid met een “tot vanavond dan”.

Bob kwam terug naast haar liggen en vertelde haar wat er gezegd was geweest. Hij had Fathi kunnen overtuigen dat hij niets moest doen tegen zijn zin, maar dat hij alles mocht doen wat hij wou. En over het feit dat hij geen condoom had gebruikt, kon Bob hem alleen maar zeggen dat ze er geen van beiden bang voor waren, omdat Fathi had gezegd dat hij anders altijd veilig vrijde. Hij kon hen zo vaak komen bezoeken en zo vaak met Inge vrijen als hij wilde, en hij zou daar op geen enkel moment spijt van krijgen. Het was een ideale mogelijkheid om zijn ervaringen uit te breiden en zo een volgend liefje nog beter te kunnen verwennen. En voor Inge en Bob was het een nieuwe ervaring in hun al zo rijke geschiedenis tezamen.
Fathi had meteen gevraagd of hij dan die avond terug mocht komen, en Bob had ja gezegd.

Die avond gingen ze weer naar de kamer en er volgde een hete en zwoele nacht voor alle drie. Fathi bleek ook wel graag te kijken hoe Bob vrijde met Inge, en zo wisselden ze mekaar af. Op een bepaald moment zaten ze tegenover elkaar met Inge tussen hen in op handen en knieën. Ze pijpte Fathi terwijl Bob haar neukte. En Bob en Fathi keken mekaar recht in de ogen. Zonder angst, zonder agressiviteit, gewoon genietend van de vrouw die hen beide plezier gaf.

De volgende dag huurden ze met z’n drieën een bootje, gingen een eind in zee en namen daar een frisse duik. Na het zwemmen vrijden ze weer met z’n drietjes. Eerst de één, dan de ander, want het bootje was niet erg groot en iemand moest voor het evenwicht zorgen.

Na het avondeten spraken ze opnieuw af, maar aan het zwembad van het hotel nu. Fathi ging in het water en Inge dook hem achterna. Hij ging met de rug tegen de rand van het zwembad staan en Inge speelde met zijn penis onder water. Plots dook ze en begon hem onder water te pijpen. Telkens ze boven kwam om lucht te happen, voelde hij het temperatuursverschil op zijn penis en dat wond hem nog meer op dan Inge alleen had kunnen doen. Ze pijpte hem tot hij klaarkwam. Dat vond ze grappig, want het mengde zo leuk manier met het water.
Fathi greep haar vast tussen haar benen en deed haar op haar rug drijven zodat hij haar kon beffen. Bob zei hem dat hij dat ook onder water moest doen, dat het een apart gevoel gaf, dus probeerde Fathi, maar hij raakte al snel buiten adem, en Inge was nog lang niet opgewonden. Bob dook dan maar in het water om het zelf te doen. Hij haalde diep adem en ging onder. Na een paar keer adem happen, was Inge bijna compleet in extase. Fathi vroeg of hij haar mocht nemen, en Bob liet hem zijn gang gaan. Onder water neuken had die arme jongen ook nog nooit gedaan, en er was niets zo plezierig.
Maar Bob had ander plannen en hij zwom achter Fathi terwijl hij Inge neukte. Hij greep hem rond zijn borst vast en ging met zijn andere hand tussen zijn billen. Fathi verstijfde en probeerde zich weg te trekken, maar zowel Inge als Bob praatten op hem in. Hij zou het fijn vinden, daar waren ze zeker van. Inge vond het toch ook lekker als hij haar langs achter pakte. Fathi spartelde tegen en zei dat hij niet wou, maar Bob liet niet los. Als Fathi kon genieten van Inge, dan mocht Bob toch ook wel wat genieten van Fathi zeker. Met voorzichtige bewegingen lukte het hem zijn vinger bij Fathi in te brengen en om te voorkomen dat die zou gaan schreeuwen, begon Inge hem te tongzoenen. Na nog wat tegenspartelen en tevergeefs met de armen en benen slaan, gaf Fathi zich over aan de tong van Inge, en aan het ongewone, maar aangename gevoel in zijn lichaam.
Bob bracht stilaan zijn hele vinger bij Fathi binnen en bewoog die lichtjes heen en weer, zoals hij bij alle aarsontmaagdingen deed. Hij voelde Fathi ontspannen en merkte dat hij Inge terugzoende. Inge plooide haar benen om Fathi’s heupen en speelde met zijn penis om die terug hard te krijgen. Fathi liet zich helemaal gaan en kreeg binnen de kortste keren weer een stijve, die hij Inge bij haar naar binnen liet leiden. Ze zoende hem nog steeds intens op de mond en haar warme tong deed zijn hoofd tollen. Ze bewoog zich op en neer op zijn penis en Bob ging met zijn vinger op hetzelfde ritme mee, zodat Fathi gelijktijdig neukte en geneukt werd. Door de hele situatie kon Fathi zich niet lang in bedwang houden en al heel gauw kwam hij klaar. Bob drong aan met zijn vinger en voelde de spanning stijgen toen Fathi voor het eerst in zijn leven anaal klaarkwam.
Inge ging van hem af, en Bob trok zijn vinger terug. Nu wilden ze zijn reactie wel eens zien. Verdwaasd dreef Fathi in het water. Toen Bob hem vroeg of het ging, keek Fathi hem recht in de ogen, en zei dat hij zich nog nooit zo had gevoeld. Maar plots betrok zijn gezicht en vroeg hij Bob of hij nu net homo was geworden.
Bob en Inge moesten lachen, en Bob zei dat hij beslist geen homo was, omdat hij het lekker vond om gevingerd te worden. Het hoorde gewoon bij het geheel. Een man die een vrouw neukte en die op hetzelfde moment door die vrouw (of door iemand anders) gevingerd werd, had een veel intenser orgasme, en beleefde zijn ervaring veel dieper.
Daarop vertelde Inge dat Bob het ook leuk vond om langs achter gepakt te worden, net zoals hij het graag had om gepijpt te worden door een ander. “Het hoort er allemaal bij, en hoe meer je openstaat voor nieuwe dingen, hoe meer je kan genieten van de liefde.” vertelde ze hem.
“Als Bob het leuk vindt om geneukt te worden, mag ik hem dan ook eens neuken.” vroeg Fathi aan Inge. Bob nam zijn arm vast en draaide hem naar zich toe. “Als je daar zin in hebt, mag je me meteen neuken, hier en nu.” Antwoordde hij. “Of ga je daarvoor liever naar de kamer?” voegde Inge eraan toe. “Dan ziet niemand je.”

De kamer vond Fathi inderdaad wel beter, dus ging het gezelschap weer naar boven. Boven gekomen ging Bob voor Fathi staan en vroeg hem “Waar wil je mee beginnen? Moet ik je eerst pijpen, of moet Inge je pijpen? Of ga je jezelf een stijve geven en ga je me direct neuken? En waar wil je me hebben? Op het bed, in het bad, op de grond, rechtopstaand tegen de muur? Je zegt het maar, ik doe nu wat jij van me verlangt.” “Op je knieën, en je mag me inderdaad eerst pijpen. Dan mag je zoals Inge de eerste dag op de rand van het bed gaan liggen zodat ik je kan pakken.”
Inge vond de veranderingen in Fathi frappant. Een uurtje geleden was hij nog een bedeesde jongen, en nu deelde hij de lakens uit. Het was alsof Bob een slaaf was geworden en Fathi een meester. Ze vond het grandioos dat ze hem zo hadden beïnvloed. En terwijl Bob Fathi’s broek losmaakte en hem begon te pijpen, keek ze Fathi intens aan. Hij had de ogen gesloten en genoot blijkbaar van Bob’s handelingen. Toen deed hij Bob stoppen en duwde hem zacht naar het bed toe. Bob ging gedwee liggen zoals Fathi had gevraagd en spreidde zijn billen zo ver hij kon. Fathi ging achter hem op de knieën zitten en penetreerde Bob voorzichtig, zoals hij bij Inge had gedaan en zoals Bob met zijn vinger bij hem had gedaan. Hij neukte Bob en genoot er blijkbaar van. Toen vroeg hij Inge om naast Bob op het bed te komen liggen omdat hij haar ook wilde neuken. Inge ging vlug op haar rug naast Bob liggen, maar Fathi deed teken dat hij haar langs achter wilde pakken, dus draaide ze zich om. Fathi trok zich uit Bob terug en penetreerde Inge zonder moeite. Bob had genoten, want Fathi was een heel goede minnaar geworden op die enkele dagen. Niet meer onhandig of onervaren, maar zeker van zijn stuk en bedreven. Bob stond op en deed Fathi op Inge’s rug gaan liggen zodat hij hem ook kon neuken. Fathi spreidde op zijn beurt de billen en Bob ging zonder problemen bij hem naar binnen. Hij neukte Fathi terwijl Fathi Inge neukte en ze kwamen met z’n drieën ongeveer gelijk klaar.

De volgende dagen verliepen opwindend en geil. Ze hadden met z’n drie veel plezier en genoten met volle teugen van elkaar. Tot Fathi op een avond vroeg of hij een vriendin mocht meenemen. Hij had haar over hen verteld en ze wilde hen wel leren kennen. Ze had nog niet veel ervaring met mannen en wilde al een hele tijd weten hoe het zou zijn om met een andere vrouw te vrijen. Inge zei dat zijn vriendin gerust kon meekomen, ze zouden dan in de kamer blijven zodat ze in alle rust konden kennis maken.

Zo gezegd, zo gedaan.
Die avond ontmoetten Inge en Bob, Fathi en zijn vriendin Yldiz bij het zwembad. Na een korte babbel, gingen ze met vier naar de kamer. Fathi en Bob gingen op een stoel zitten en Inge nodigde Yldiz uit om op het bed te gaan zitten. Ze vroeg wat Yldiz al had ervaren en wat ze hier van verwachtte. Was ze naar hier gekomen uit nieuwsgierigheid, of omdat ze inderdaad een nieuwe ervaring wilde opdoen en of ze ervoor openstond. Wanneer Inge alle antwoorden had gekregen, begon ze te vertellen over wat zij zelf al had gedaan en had meegemaakt. En hoe het voelde om dit en dat te doen. Ze merkte dat Yldiz hoe langer hoe meer opgewonden raakte van haar verhalen. Dat gaf Inge aanleiding om Yldiz te vertellen wat ze met haar zou gaan doen, en wat Yldiz zelf ook kon doen. Hier werd Yldiz weer wat afstandelijker van, maar Inge ving dat op door haar borsten voorzichtig te betasten. Yldiz wist niet goed wat te doen, en Inge vroeg haar de ogen te sluiten en aan niets te denken, alleen maar te voelen. Yldiz sloot de ogen en Inge streelde door de vederlichte stof haar borsten en liet haar lippen over die van Yldiz dansen. Ze voelde een positieve reactie en zoende Yldiz vurig, haar tong zocht een weg tussen de lippen van de ander, en toen die zich openden en Inge met Yldiz’ tong kon spelen, voelde ze een trilling door die haar lichaam gaan. Op dat moment wist ze dat Yldiz zou genieten van alles wat er op het programma stond. Ze keek Bob aan en knipoogde naar hem. Bob wist meteen wat ze van hem verlangde, en hij haalde een zachte doek tevoorschijn, die hij over Yldiz’ ogen bond.
Terwijl ze vurig bleef zoenen, liet Inge Yldiz achterover op het bed gaan liggen. Ze had niet gereageerd toen Bob haar blinddoekte, dus vond ze dat prima. Inge ging half op en half naast Yldiz liggen en streelde haar borsten. Ze ontdeed zich van de lichte stof die Yldiz droeg en van haar beha, zodat ze naakt voor haar lag. Vervolgens liet ze haar hand naar haar onderbuik dwalen, en deed haar broek en slip uit. Yldiz lag trillend op bed, maar liet Inge begaan. Dat wees op opwinding en spannende verwachting, en dat was allemaal positieve energie.

Toen Inge met haar vingers zachtjes tussen Yldiz’ benen verdween, spande ze zich even, maar door Inge’s zachte aanraking, verdween die spanning al snel. Ze liet haar vinger rond Yldiz’ clitoris dwalen en volgde de kronkelingen van haar lichaam. Toen ze haar warme tong tussen Yldiz’ benen liet glijden, begon deze nog meer te kronkelen, maar Inge volgde de beweging. Even later liet Inge haar vinger in Yldiz lichaam verdwijnen en draaide kleine cirkels binnen in haar. Dat schonk Yldiz blijkbaar veel genot, want ze kreunde bij elke beweging die Inge maakte. Ze likte ook verder aan haar clit, en wond haar zo nog meer op. Na een tijdje draaide Inge zich om op het bed en ging over Yldiz zitten zodat zij bij haar hetzelfde kon doen. Het vroeg wat aanmoediging van Inge, maar na enkele ogenblikken voelde ze toch een aarzelende hand langs haar been glijden. Ze deed verder en vertelde Yldiz wat ze allemaal kon doen. Bob kwam erbij zitten en deed de blinddoek af, zodat Yldiz kon zien wat hij deed. Hij toonde haar hoe ze Inge kon beffen en waar ze met haar vingers allemaal kon gaan kriebelen. Hij leidde Yldiz’ vinger naar beide gaatjes en vertelde haar dat ze zelf mocht kiezen waar ze naar binnen wou. Ondertussen was Inge gezakt naar Yldiz’ anus en begon die ook te likken, voor ze haar vinger naar binnen bracht. Terwijl ze dit deed, voelde ze hoe Yldiz een vinger in haar vagina probeerde te steken, terwijl ze aan haar clitoris likte. Met haar andere hand leidde Inge Yldiz’ vinger bij haar naar binnen en zei haar dat ze gerust haar gang kon gaan. Na wat prutsen en proberen, vond Yldiz het ritme en kon ze Inge ook plezieren.
Inge nam geen genoegen voor ze Yldiz had laten klaarkomen, zowel vaginaal als anaal. En toen dat gebeurd was, was Yldiz er ook in geslaagd om Inge te laten klaarkomen.

Bob vroeg aan Fathi en Yldiz of ze een partijtje met vier wilden houden. Fathi was meteen voor het idee gewonnen, want de aanblik van twee vrouwen die mekaar verwenden had hem opgewonden. Yldiz was wat meer terughoudend en ze beslisten dan ook unaniem om haar zelf te laten beslissen of en hoe en wanneer ze erbij wilde komen.

Fathi en Bob gingen naakt achter het bed staan en Inge begon hen gelijktijdig te pijpen. De ene met de mond en de ander met de hand en zo steeds afwisselend zodat beide mannen op dezelfde manier werden behandeld. Fathi nam haar hand vast en Inge ging op handen en knieën op het bed zitten, zodat hij haar kon penetreren en zij verder kon gaan met het pijpen van Bob. Yldiz lag nog steeds op haar rug op bed, en Bob kon makkelijk bij haar. Hij stak zijn hand uit en begon met haar lippen te spelen, waarna hij haar met een vinger penetreerde. Al gauw kwam er een tweede vinger bij en was ze bij het spel betrokken. Fathi trok zich terug bij Inge en kroop tussen de benen van Yldiz om haar te beffen en te vingeren. Inge draaide zich ondertussen om op het bed zodat Bob haar anaal kon penetreren. Yldiz hield alles goed in de gaten en vroeg of het pijn deed. Inge zei haar dat het bijna gelijk was aan wat zij voordien met haar vinger deed, alleen was een penis groter en breder dan een vinger, dus moest ze wel heel ontspannen zijn, anders kon het inderdaad wat pijn doen. Bob stelde voor dat hij het bij haar zou doen, omdat hij toch meer ervaren was dan Fathi, die het nog maar een week deed.

Hij vroeg haar op het uiteinde van het bed te gaan liggen, dan was het makkelijker en aangenamer. Met een lichte aarzeling deed Yldiz dat, en Bob begon haar eerst wat te strelen en bracht dan voorzichtig een vinger bij haar binnen. Hij bewoog er wat mee in cirkels om haar te ontspannen en bracht na een minuutje een tweede vinger bij in. Het duurde even voor ze zich kon ontspannen, maar Bob nam alle tijd. Ondertussen lagen Fathi en Inge aan het hoofdeind van het bed ook met elkaar te vrijen, zonder zich met de andere te moeien. Na een paar minuten stilletjes met twee vingers bewogen te hebben, bracht Bob zijn penis bij haar naar binnen. Heel voorzichtig en heel traag. Hij bewoog heel voorzichtig dieper en dieper in haar en voelde hoe ze opgewonden raakte en steeds meer ontspande. Fathi kwam met zijn benen rond Yldiz’ hoofd liggen en vroeg haar om hem te pijpen terwijl Bob haar anaal pakte. Zonder aarzelen nam ze zijn penis in haar mond en begon er stevig aan te zuigen. Ze bracht haar opwinding over op Fathi, en die nam Inge bij het bekken en trok haar naar zich toe, zodat hij haar kon beffen en haar aars vingeren. Zo lagen ze met z’n vier op een rijtje en de één bevredigde de ander. Wanneer Yldiz anaal was klaargekomen, veranderde de ketting van orde en ging Yldiz op haar rug op het bed liggen. Bob ging vaginaal bij haar naar binnen en Fathi nam Bob anaal. En Inge ging over Yldiz’ hoofd hangen zodat ze haar kon beffen. En weer neukten ze mekaar in ketting, want Bob vingerde Inge anaal terwijl ze daar zo voor hem zat.
En zo ging het de hele avond en nacht door. Ze kregen maar niet genoeg van elkaar en vooral Yldiz vond alles enorm opwindend. Ze genoot met volle teugen van alles wat de drie haar lieten voelen en ervaren. Ze wist nu met zekerheid hoe ze een man op meer dan één manier kon bevredigen en ze wist ook hoe het was met een vrouw, en dat vond ze ook wel lekker. Wat was ze blij dat ze aan Fathi had gevraagd of ze mee kon komen om deze mensen te ontmoeten. En nog blijer dat het had gemogen en dat alles zo goed was verlopen.

Inge en Bob hadden nog 4 dagen vakantie over en spendeerden die samen met Fathi en Yldiz. Nu eens in hun hotelkamer, dan in het zwembad bij het hotel, dan op het strand, dan eens op volle zee, want ze maakten samen een uitstap met een boot en vrijden in volle zee en onder de blakende zon met mekaar.

Op de avond voor hun vertrek brachten ze samen de nacht door op de hotelkamer, en ze vrijden tot de ochtend. Yldiz vond het spijtig dat ze nu al moesten vertrekken en ze zou hen missen. Bob zei haar dat ze samen met Fathi op zoek kon gaan naar anderen die ook openstonden voor nieuwe ervaringen. En al wat ze had geleerd, kon ze zelf aan anderen leren en daar kon Fathi haar bij helpen.
Ze namen afscheid van elkaar, en dan was het moment van het vertrek aangebroken.
Inge en Bob stapten op de bus die hen naar het vliegveld zou brengen. Eenmaal op het vliegtuig, kroop Inge dicht tegen Bob aan en ze liet haar hand in zijn broek verdwijnen. Ze rukte hem af terwijl het vliegtuigje opsteeg, en toen hij was klaargekomen, deed hij haar hetzelfde plezier. Even discreet, maar daarom niet minder intens. En zo eindigde een overheerlijke vakantie in het aardse paradijs.


The End.

No comments:

Post a Comment